Lampekopp for skråtak – 2 løsninger

Det finnes ikke mange løsninger på markedet for å pent og riktig henge opp en lampe i et skråtak, men det finnes noen muligheter.

1: Du kan bruke et justerbart ledd.
Med dette justerbare leddet kan du få en litt penere overgang mellom skråtak og lampe, og samtidig beskytter du ledningen til lampen på en god måte.

Det justerbare leddet kan roteres 315 grader og vippes 90 grader. Leddet har et innvendig hulrom hvor kabelen ligger skjult og trygt uten skarpe kanter.

Leddet har innvendige M10 gjenger som passer med resten av lampedelene i nettbutikken og kommer i flere farger for enkel kombinasjon med forskjellige lampekopper.

2: Du kan modifisere lampekoppen og benytte en skjøtekule

Med dette alternativet må vi utvide M10 hullet i lampekoppen slik at skjøtekulen faller litt ned i hullet og kan rotere litt friere. I skjøtekulen fester man et hult M10 rør og strekkavlasteren.

bor opp fra innsiden for å beholde lakklaget på undersiden

En ganske mye penere løsning som ikke tar så lang tid å lage. Pass på å ha ett godt trinnbor/stegebor og bor opp hullet fra innsiden av lampekoppen, da vil du beholde ett tynt lag av lakk (dersom lampekoppen er lakkert) på utsiden og få skjæremerkene på innsiden av lampekoppen.

Skjøtekulen har nå rom til å rotere friere og du kan få en vinkel på ledningen
Lampekopp for skråtak

Om ønskelig kan lampekoppen modifiseres for skråtak før utsendelse, ta kontakt i så fall.